't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Engels voor beginners

(Dit bestand bestaat niet)

Omdat een aantal mensen hebben aangegeven dat half januari geen fijn moment is om te starten, hebben we de aanvangsdatum naar ruim een maand later opgeschoven.

Op woensdag 19 februari start nu dus de cursus Engels voor beginners. Loes Deutekom gaat je daarmee wegwijs maken. Als je haar nog niet kent: ze is de vriendin van Krijn Hoetmer (oprichter van 't Tweede Trefpunt) en heeft haar roots voor een groot deel in Engeland. Ze is tekstschrijfster, vertaalster en ook gids bij Engelse reizen. Loes heeft als doel een klein groepje mensen persoonlijk te begeleiden tijdens de 6 cursusavonden. Dat hoort ook bij de sfeer van 't Tweede Trefpunt. Ben je dus wat slechthorend, heb je al een beginnerscursus op een te snelle manier gedaan of zie je gewoon tegen een echte cursus op? Dit is je kans om toch op een leuke manier wat "over de grens" te kijken. Loes zorgt voor prints bij elke les, dus je hoeft ook niet meteen alles in je op te nemen.

De cursus duurt 6 opéén volgende woensdagen van 19:30 tot 21:00 uur.

De prijs voor de totale cursus bedraagt € 55,00, inclusief koffie of thee. Dit bedrag dient wel vooraf betaald te worden.

Aanmelden? Bekijk het overzicht van activiteiten