't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Spannend

Leuk, zo'n eerste berichtje op de site schrijven. Ik heb heel weinig tijd om er eens voor te gaan zitten, maar ik ga toch proberen om wat neer te pennen. Uiteindelijk is zo'n initiatief van Krijn wel waard om er gevolg aan te geven.

Tja, waar begin ik mee? Midden in het verhaal nu. We hebben het beneden nu zo'n beetje op de rit, maar komen langs alle kanten ruimte tekort. Vandaar dat we per 1 juli de eerste verdieping erbij gehuurd hebben. We hebben de sleutel al gekregen, dus zijn behoorlijk aan de gang geweest. Ik zal proberen om via deze nieuwsmogelijkheid iedereen een beetje op de hoogte te houden van de ontwikkelingen boven.

Donderdag halen we een inventaris op van een herenmodezaak, die ermee gestopt is. Mooie grenen kasten, die prima passen bij het interieur van beneden. Normaal zou je dan binnen een paar dagen wel een winkel gevuld hebben. Maar dat werkt hier heel anders. We moeten nog helemaal een systeem bedenken om alles een beetje soepel te laten verlopen. Want er zit nogal wat werk aan dit bedrijfje.

Kleding innemen, houdt hier in:

Nou ja; dat is de reden waarom de bovenverdieping voorlopig nog niet klaar is voor de verkoop. Eerst maar goed plannen.

Ik hou jullie op de hoogte

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws