't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Kledingbeurs Waterwijk

Doodmoe vandaag en ik vraag me even af waar het weer van komt. Ja natuurlijk, we hebben eergisteren een kledingbeursje gehouden in Waterwijk. Het was me een gesjouw, zo'n eerste keer. Want dat is ook iets waar je de nodige ervaring in moet hebben. Maar het was beslist de moeite waard. Ik ben gezellig met Maaike gegaan; nu kan het nog in de vakantietijd.

Joke van Nijendal (de initiatiefneemster) stond ons al op te wachten. Wat een gezellig gebeuren! Ze hebben daar een woning gekregen van WvA, de woningbouwvereniging die later bij Ymere gevoegd is. Dit "clubhuis" zoals ze het noemen, wordt gebruikt voor allerlei buurtactiviteiten voor 55-plussers. Ze hebben daar de "Dartclub Waterwijk" opgericht. Regelmatig wordt er geklaverjast en ze houden zelfs competities in klaverjassen. Verder hebben ze er creativiteitenmiddagen, wordt er eerdaags een barbeque gehouden op het gezellige terras erachter en zijn ze al spulletjes aan het verzamelen voor de te houden bingo.

Het is heel leuk, dat ze nu ook regelmatig zo'n kledingbeursje willen houden. Ik zal dan ook m'n best doen om er wat routine in te krijgen en vooral een beetje inzicht te krijgen in wat ik mee moet nemen. Want daar zat ik wel een beetje scheef mee. De bewoners van rondom het Haaiplein waren toch niet zo klassiek als ik verwacht had! Mijn excuses hoor en volgende keer beter. Ik hoop, dat een paar mensen van die middag de weg naar de winkel zullen vinden. Want het waren gezellige mensen.

Tot 15 september, want dan hebben we weer een "oefening" gepland.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws