't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Pinautomaat

Sinds vanochtend hebben we eindelijk een pinautomaat in de winkel. Vorige maand hebben we in Huizen bij Mewox Fashion zowat de hele winkelinrichting opgekocht. Het ging om onder andere een kassa, een paar grote kasten, rekken en dus een pinautomaat. De kasten en rekken zijn naar de eerste verdieping verhuisd. Ondertussen zijn er al wat mensen boven geweest, maar er wordt nog steeds geklust. Meer hierover in een later bericht.

Na een telefoontje van CCV en wat gepriegel met het apparaat werkt 'ie als een zonnetje. Ik (en velen met mij) had nooit verwacht dat we in zo'n korte tijd zo professioneel zouden worden en in dit hoge tempo zouden groeien. Twee grote verdiepingen vol met gewassen, gestreken en gesorteerde kleding, zo goed als fulltime open, een uitgebreide website, tevreden klanten en nu de mogelijkheid tot giraal betalen. Het wordt tijd om zo'n groot blauw logo ergens op te hangen..

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws