't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Tijd geleden..

Jeetje, het houdt me wel bezig, zo'n winkeltje. Nou ja, winkeltje..? We hebben er een verdieping bij, ook al is het nog niet af. Maar er wordt wat heen en weer gesjouwd. Er komt al zicht op de verschillende plekken: een koopjeshalletje, de strijkafdeling met de laatst binnengekomen stukken, de afdeling met grote damesmaten, maar ook wat goed gevulde rekken met herenkleding. En de aparte "spijkerkamer" met daarin de paskamer voor deze verdieping. Hopelijk tot volle tevredenheid van reeds bestaande en toekomstige klanten. Zelf heb ik er in ieder geval veel plezier in - ook al blijft ander werk daardoor te vaak liggen.

Maar het is toch ook enorm leuk wat je zoal meemaakt in dit wereldje? Vorige week vertelde een mevrouw me, dat ik op 21 juli een verkoopmiddag mag houden in een soort buurthuis in Waterwijk. Dan komen er hopelijk wat oudere mensen, die niet zo ver weg meer kunnen. Ik heb al hele mooie kleding hangen voor zowel dames, als voor heren.

En als klap op de vuurpijl krijg ik vanavond heel veel mooie kleding in maat 46 en 48 binnen. En damesschoenen in maat 42. Nou ja, dat wordt genieten op 21 juli. Want natuurlijk, ik heb de zorg voor m'n gezin. Maar bovenal is het heerlijk om blije gezichten te zien. En dat gebeurt op zo'n dag. Dus mocht iemand in de buurt wonen van het Haaiplein nummer 25, dan nodig ik u graag uit. Een kopje koffie schenkt al gauw gezelligheid en wat extra aanspraak is natuurlijk wel motiverend om het nog eens te doen.

Dus wat dat betreft tot 21 juli, van 13.00 tot 16.00 uur.

Ik sluit af, want morgen gaan we weer met de verbouwing verder. Maar ik wilde dit toch even kwijt.

Welterusten,
Wilma

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws