't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Eén euro!

Zo! Wij doen ook aan Sinterklaas! Op de eerste verdieping hebben we nu een hele afdeling gecreëerd met kleding voor één euro. Uiteindelijk hopen we dat mensen onze eerste verdieping eens gaan bekijken en dat al die bergen kleding eens een fijne bestemming krijgen. Het is nu als het ware een overdekte markt geworden.

Verder geven we op de spijkerkleding van de verdieping 50% korting.

Dus lieve mensen, zegt het voort..

Reacties

Plaats een reactie

  1. Valentina Viktor op 28-11-2005 om 13:46 uur:

    Hallo, het is een heel leuke en ruime winkel en u bent een heel aardige vrouw (ik was een weekje geleden daar)… een wat betreft 1euro kleding die ook nog schoon is (olalaaaaa) is reden om vaker langs te komen
    groet,Valentina

Recent nieuws