't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Weer een verdieping!

Heel onverwachts is de 2e verdieping vrij gevallen en daar zijn we maar op ingesprongen. We hebben nu de kans om ook nog wat van onze voorraad te laten zien. En verder is er eindelijk een echt kantoor beschikbaar. De noodoplossing achter in de winkel is dan voorbij gestreefd. Gelukkig voor mij, want van kantoorwerk kwam niet veel met al die afleiding in het winkelgebeuren. En er moet toch wat extra verdiend worden om de "dure hobby" te laten bestaan.

Dus lieve mensen, vanaf half februari kunt u nog wat verder dwalen in het pand. Voor de zomerliefhebbers valt er vast wat te snuffelen, terwijl de winterkleding nog beneden hangt!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws