't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Big is beautiful!

Omdat Almere Vandaag moeite had met ons artikeltje in de krant van donderdag 30 maart, hieronder alsnog het door ons aangeleverde stukje.

Big is beautiful!

Op 1 april bestaat 't Tweede Trefpunt een jaar. De tweedehands kledingwinkel in Almere-Haven is in dat jaar al heel wat gegroeid. Bij de start was alleen de begane grond gezellig ingericht. Sinds 1 juli vorig jaar is de eerste verdieping erbij gekomen en sinds februari van dit jaar kun je op nog een verdieping verder rondneuzen.

Wilma Schaaders heeft het heel breed aangepakt. Behalve dameskleding en spijkerkleding, die overigens heel goed verkocht wordt, waagt 't Tweede Trefpunt zich ook aan kleding voor baby's, tieners en heren. Deze kleding wordt doorgaans weinig of niet gevoerd in tweedehands winkels.

Ook dames met een kledingmaat vanaf 50 zijn dikwijls niet eens geneigd om in een tweedehands winkel rond te struinen. Ze hebben het gevoel, dat daar toch niets hangt naar hun gading. "Big is beautiful", heeft Wilma blijkbaar gedacht, want 't Tweede Trefpunt heeft een collectie grote maten van meer dan 500 stuks. Met merken als Yoek, BB en Size Up heeft ze ook een aparte afdeling ingericht.

Big is beautiful; het slaat zeker ook op het feit dat ze het groot aangepakt hebben in dat jaartje. Almere-Haven is absoluut een gezellige plek rijker. We raden iedereen aan om eens een kijkje te nemen in deze winkel, waar de lucht van wasverzachter je tegemoet komt en niemand van je verwacht dat je per se iets koopt. Wél hopen ze dat het steeds meer doorverteld zal worden, want daar moeten ze het toch van hebben.

Zoek ze op in Haven: bij 't Kruidvat onder de boog door, langs kapsalon Arcade de busbaan volgen. Er staat iets lekkers klaar op zaterdag 1 april. Verdere informatie vindt u in de advertentie of op www.2etref.nl.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws