't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

't Tweede Trefpunt bijna 1 jaar

Zaterdag 1 april bestaat de winkel 1 jaar. Wat is er ontzettend veel gebeurd in dat jaartje. We hebben wat heen en weer geschoven met kledingrekken, droogrekken en noem maar op. Maar niet zonder resultaat.

Deze week hebben we de euromarkt-winkel omgetoverd in een gezellig winkeltje met dameskleding vanaf maat 50. Weer een uitdaging erbij!

"Big is beautiful", zo luidt onze advertentiekreet in de week van ons 1-jarig bestaan. En zo voelen we het ook. We hebben het groots opgezet in 't Tweede Trefpunt. En dagelijks kijken mensen verbaasd op wat er allemaal op de 3 verdiepingen te koop hangt. Maar ook, dat het allemaal zo schoon en gerangschikt aan de haakjes hangt.

Wij danken hierbij de mensen, die dit jaartje met ons meegedraaid hebben. Alle klanten, maar vooral ook de medewerkers. Enkele hebben afgehaakt, maar de meeste hebben de chaos doorstaan! Want chaos is het wel geweest voor we eindelijk wat systeem erin hadden. Het is niet niks, om tweedehands kleding op zo'n manier nieuw leven in te blazen, dat je kunt evenaren met een warenhuis. Maar we hebben het gered.

Dit weekend is er veel te doen in Almere-Haven. Braderie en rommelmarkt wisselen elkaar af. Mocht u zin hebben om zaterdag eens een kijkje bij ons te nemen...u bent van harte welkom. En graag bieden wij u ook iets lekkers aan.

Reacties

Plaats een reactie

  1. Krijn op 29-03-2006 om 14:10 uur:

    Gefeliciteerd! ;)

  2. Wilma op 29-03-2006 om 16:23 uur:

    Bedankt hoor, maar jij dus ook!

Recent nieuws