't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Sponsoring Nacht van Almere

Op 12 mei organiseerde Badminton Vereniging Almere de tweede Nacht van Almere. Dit nachtbadmintontoernooi duurde, net als vorig jaar, van 0:00 tot 7:00 uur en stond in het teken van een hoop gezelligheid.

Aangezien ik zelf in de organisatie zat en we het hadden over het laten bedrukken van shirtjes ("Nacht van Almere 2006"), stelde ik voor om de kosten hiervoor te sponsoren. In ruil daarvoor zou ons logo dan ook op de shirtjes gedrukt worden. Zoals op het plaatje te zien is, is dat wel goed gekomen. In totaal liepen er zo'n 100 man rond in "ons" oranje shirt.

Het verslag van deze Nacht is te lezen op de site van Badminton Vereniging Almere. Ook zijn er een hele hoop foto's genomen.

Voor de liefhebbers zijn er nog enkele shirts beschikbaar :)

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws