't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Zomerse gedachten

Nou ja, daar zit ik in het kantoor op de 2e verdieping. Er moet nodig eens wat aan de administraties gedaan worden, want anders kan Bruin het niet trekken. 't Is wel een rare gewaarwording, hoor. Na al die maanden van opbouw moet ik me ineens even terugtrekken. Het systeem is gelegd en laat het nu maar aan de andere dames over, Wilma! Makkelijker gezegd dan gedaan.

Want die winkel is inmiddels net een kind van me geworden. Nou ja, een klein kind dan toch. Die grote, echte kinderen van me kan ik inmiddels met een gerust hart wel hun gang laten gaan. Althans, dat denk ik vaak. Maar ook daar schort het wel eens aan. Het is toch altijd leuker en gemoedelijker als je de dingen samen doet. En dat geldt ook voor de winkel. Tenminste, zo voel ik dat. De tijd zal het leren.

In ieder geval ga ik proberen om me, ondanks de hitte in het kantoor, wat meer te verdiepen in de administraties, die zo her en der toch een beetje in het verschiet dreigen te raken. Bij deze wil ik dus even m'n excuses aanbieden aan de klantjes, die zo langzamerhand aan mijn gezicht gewend raakten. Ik ben alleen even op de achtergrond!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws