't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Kleding in een nieuw jasje

In de Zicht op Almere staat weer een artikeltje van de winkel:

Kleding in een nieuw jasje

Dagelijks horen we deze kreet in onze winkel 't Tweede Trefpunt. Een snel groeiende klantenkring staat continu verbaasd over het feit dat de kleding er als nieuw bij hangt. We zijn ook heel trots op onze winkel en behandelen de "tweedehands kleding" dan ook met de meeste zorg.

Als u deze krant leest, nemen we geen doorsnee winterkleding meer aan. Maar we hebben nog wel behoefte aan bepaalde kleding, zoals: skikleding voor kinderen en volwassenen, dameskleding maten 42 en 44, dameskleding van Cora Kemperman, herenkostuums met krijtstreepje, etc. En verder is er nu best veel vraag naar mooie merkkleding. Die nemen we dus nog graag in.

Sinds de winkel de laatste keer zo mooi veranderd is, hebben we geen kleding voor 1 euro meer hangen. Behalve op de 1e en 3e donderdag van elke maand, want dan maken we in de dames-spijkerafdeling even een 1 euro-markt. 't Is in ieder geval een dagje anders en de rest van de winkel blijft intact!

We hopen u (weer) eens te mogen begroeten. En brengt u dit geschreven stukje mee, dan krijgt u van ons 10% korting op niet afgeprijsde kleding met wit etiket. En dat geldt voor elke dag.

Dus... een minuutje vanuit het Kruidvat de busbaan volgen langs kapsalon Arcade en u staat voor de grootste 2e hands kledingboetiek in Flevoland.

't Tweede Trefpunt in Almere-Haven is open dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Tel. 036-5404533 of kijk op www.2etref.nl.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws