't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Door inbraak gedupeerd en toch weer vooruit

We zijn het nieuwe jaar jammer genoeg met tegenslag begonnen. In de nacht van 13 op 14 januari is er bij ons ingebroken. En blijkbaar vinden sommige mensen een 9 jaar oude laptop nog al die moeite waard om er op de "markt" zo'n twintig euro voor te krijgen. 't Is spijtig dat ze niet beseffen hoeveel emotioneel leed er met het verlies van de harde schijf aangericht wordt.

Nou ja, met goede moed weer verder! En daarbij denken we meteen aan de inbreng van "nieuwe" kleding. Die kan afgeleverd worden vanaf 27 februari t/m 24 maart. 4 weken lang nemen we alleen voorjaar- en zomerkleding aan. Verder zullen we heel kritisch te werk moeten gaan en bij voldoende aanbod de merkkleding er uit selecteren.

Hoe werkt het? Als u de kleding in vuilniszakken inlevert en alvast op elke zak uw naam, telefoon- en eventueel uw banknummer invult, bespaart u ons al heel wat werk. Binnen 3 dagen wordt u gebeld en krijgt u te horen wat voor u de opbrengst van de kleding zal zijn. We wassen en strijken 90% van wat er binnenkomt, dus kopen alles ook op. Ofwel krijgt u een bedrag na 3 maanden op uw rekening gestort, ofwel komt er een hoger bedrag als tegoed in onze administratie te staan en kunt u vanaf de eerstvolgende dag kleding bij ons in de winkel kopen.

En een kijkje nemen om te kopen, is dag voor dag meer de moeite waard. We hebben een breed scala van positiekleding t/m spulletjes voor een pyjama-party.

't Tweede Trefpunt, Kerkstraat 26, vlak bij de bushalte in Almere-Haven Centrum, tel 036-5404533. Zie ook onze advertentie of op www.2etref.nl

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws