't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Grote uitverkoop in september

Wegens grote verbouwingsplannen gaan we de hele maand september een grote uitverkoop houden.

Op de begane grond en de 1e verdieping mag alle kleding voor volwassenen dan weg voor slechts 5 euro per stuk. Zomer- of winterkleding, ongeacht de reeds vermelde (hogere) prijs, gaat dus werkelijk voor maar 5 euro de deur uit. We hebben al heel wat prijzen veranderd, dus het loont nu de moeite al om te komen. Op de 1e verdieping hebben we ook heel veel rekken met 1 euro kleding gemaakt.

De 2e verdieping hebben we ook drastisch aangepakt. Heel veel herenkleding gaat nu al weg voor 5 euro per stuk. En in de hal op de 2e verdieping hangt nu ook herenkleding voor slechts 1 euro per stuk.

Op de 3e verdieping (die is afgesloten) hangt vanaf 1 september zowel de voorraad zomer- als nieuwe wintermerkkleding, die duurder is dan € 5,00. Deze zijn op maat weggehangen. Een (overigens kleine) sortering party, retro- en trouwkleding hebben we ook daar hangen. Op verzoek en wanneer het mogelijk is, laten we u "op zolder" graag een kijkje nemen en hopen natuurlijk ook, dat u al iets kunt vinden bij de "nieuwe collectie".

Bekijk ook onze laatste advertentie (PDF, 1.1MB) uit de Zicht op Almere.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws