't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Kledinginbreng

Beste mevrouw of meneer,

Vooraf willen wij graag vermelden, dat eventuele kledinginbreng alléén geschiedt in Almere Haven! Dit met name vanwege de paar vierkante meter opslagruimte in Almere Buiten.

Het spijt ons heel erg, dat wij op dit moment uw kleding niet aan kunnen nemen. Door een overschot aan kleding moeten we dagelijks een aantal mensen met ongenoegen naar huis sturen. Ieder op zich voelt zich onaangenaam, dat we hun kleding niet meer aannemen. Maar beseft u, dat we bijna 100 vuilniszakken per dag binnen zouden krijgen als we het daarop aan laten komen? We hebben er nu 3,5 jaar op zitten en beginnen te beseffen, dat we er nog wel een gebouw bij kunnen huren. En dan nog zullen mensen kleding willen binnen brengen, terwijl er slechts een klein gedeelte van verkocht wordt.

Het is dus echt aan ons om daar de hand in te houden. En dat is psychisch vaak heel frustrerend. Doorgaans zijn de meeste mensen niet geïnteresseerd in onze winkel en hoe alles erbij hangt. Er wordt dus aanmerkelijk veel aangeboden waar wij absoluut niets mee kunnen.

We groeien beetje bij beetje. Maar dat zit niet in het aantal kledingstukken dat we verkopen. Er is veel méér vraag naar maten vanaf damesmaat 42, naar merkkleding en heel exclusieve kleding dan wij aangeboden krijgen.

Van wat er wel veel wordt aangeboden, verkopen we maar heel weinig:

Kortom, uit alle aanbod kunnen we slechts een greep doen van die kleding, die hier graag gekocht wordt. En dan nog blijft 75% zeker hangen. We moeten regelmatig rouleren, anders zien onze vaste klanten steeds dezelfde kleding. Daarom kopen we ook veel in, wassen en strijken 90% en geven het dan onverkocht weer door aan een goed doel.

Met vriendelijke groeten,

Het hele team van 't Tweede Trefpunt
Almere Haven en Buiten
Voor inbreng is het telefoonnummer 036-5404533

Reacties

Plaats een reactie

 1. Wil de Graaff op 03-11-2008 om 09:38 uur:

  Goedemorgen Wilma,

  Is het misschien een idee om ook verkoopmiddagen te organiseren in de vezorgingstehuizen zelf.
  Deze worden ook regelmatig georganiseerd met nieuwe, voor de meeste dames veel te dure kleding. En nog een nadeel is dan dat bijna iedereen in dezelfde kleding loopt, zie ik uit ervaring!

  Met vriendelijke groet,

 2. Wilma op 03-11-2008 om 11:08 uur:

  Hallo Wil,

  Wat fijn, dat er iemand mee denkt over dit “probleempje”. Door een enorme achterstand i.v.m. een inbraak ben ik ruim 2,5 jaar later met de uitwerking van dat plannetje. We hadden in het verleden al eens contact gezocht met verzorgingstehuizen. Maar de energie en het transportprobleem weerhielden me tot nu toe van die optie. Begin 2009 hopen we zeker iets te kunnen realiseren op dat gebied.
  Nogmaals hartelijk dank voor de tip!
  Wilma

 3. Wil de Graaff op 17-11-2008 om 11:08 uur:

  Hallo Wilma,

  Hier van mij nog even een reaktie op de reaktie van Annenarie Bergh.
  Ook ik ben bereid je te helpen als vrijwilliger mocht het idee van bezoek aan de verzorgingstehuizen realiteit worden!
  Groeten van Wil de Graaff
  tel. 5354979

Recent nieuws