't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Inbreng van zomerkleding en ook nog UITVERKOOP

Van 24 februari t/m 7 maart hebben we in Almere Haven inbreng van zomer merkkleding. Wij kopen merkkleding op voor dames, heren en kinderen. Onder het kopje inkoop op onze website staat precies hoe het in z'n werk gaat.

Tot en met 28 februari 2009 houden we nog UITVERKOOP met kortingen van 30 tot 70% op winter- en zomerkleding.

Vanaf 3 maart voeren wij een nieuwe collectie dameszomerkleding in onze winkels in Haven en Buiten met onder meer de merken: Benetton, Didi, DKNY, Dolce & Gabbana, Esprit, Gerry Weber, Guess, Inwear, Mexx, Miss Sixty, Replay, TRU, Ulla Popken, etc.

En verder verkopen we uitsluitend in Haven de herenmerken: Armani, Diesel, Dobber, Gaastra, Gant, GAP, G-Star, Hugo Boss, Levi's, Matinique, Nike, Pall Mall, Puma, Ralph Lauren, Replay, Tenson, Timberland, Tommy Hilfiger, Versaci, etc.

En ook alleen in Haven de kindermerken: Airforce, Artoni, Barbara Farber, Bon'a Parte, Cakewalk, Eager Beaver, Jottum, Mexx, O'Neill, Pointer, Protest, Rags, Salty Dog, Villa Happ, Vingino, etc.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws