't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Een Dubbeltje Op Z’n Kant

Op donderdag 2 juli werd op RTL 4 “Een Dubbeltje Op Z’n Kant” uitgezonden. Een leuk detail voor ons: wij mochten de winkel ook even laten zien in het programma, mits we behoorlijk wat geld voor babykleding en rommeltjes gaven.

Nou, de babykleding en het speelgoed zijn bijna allemaal naar een goed doel gegaan. Dus hebben we 3 doelen gediend. Want eindelijk is er ook eens een glimp van de winkel op TV te zien geweest; er hangt zoveel moois hier, modern en betaalbaar. Maar mensen houden liever de schijn op dan zich “te verlagen” om naar een tweedehands winkel te gaan. Ik vind het jammer dat nog zoveel mensen er niet eens voor uit durven te komen, dat ze hier kopen.

Zou een programma als Een Dubbeltje Op Z’n Kant ons eindelijk wat inzicht kunnen geven van wat er zoal bij heel veel mensen verkeerd gaat?

Reacties

Plaats een reactie

  1. Patricia op 24-10-2009 om 15:33 uur:

    Ik vind het raar dat mensen “er niet voor uit durven komen” dat ze kleding bij tweedehands winkels kopen. Ik koop zelf heel vaak tweedehands kleding, niet omdat ik geen nieuwe kleding kan betalen, maar omdat ik twee opgroeiende kindjes heb die overal met een noodgang weer uitgroeien en ik het zonde vind om zoveel te betalen. En de kleding die ik koop is mooi, schoon en betaalbaar. Mooi toch ?

  2. Saskia op 01-10-2011 om 00:28 uur:

    Lees dit artikel nu voor het eerst, en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen enkele schaamte ken, om goederen te kopen in een tweedehands winkel. Of het nu jullie geweldige winkel is, of de grote Kringloper in Stad. Ik kom daar ook rond voor uit, en wat een ander daar van denkt, is niet mijn probleem. Voor veel mensen is het helaas een kwestie van weinig geld hebben, is het bij mij ook wel eens, maar de hoofdzaak is voor mij dat jullie alijd leuke, betaalbare en schone kleding hebben, of het nu voor mijzelf is of voor mijn zoon, ik loop bijna altijd wel met iets 'nieuws' naar buiten! Vaak zijn wij voor een heel redelijk bedrag weer helemaal in het nieuw, en vind mijn zoon jullie zaak ook helemaal geweldig!! Blijf reclame voor jullie maken en ik ben er zeker snel weer! Groetjes, Saskia

Recent nieuws