't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Even geen inkoop meer – eerst maar verkopen

Pfffff… We hebben de laatste inkoopdag van winterkleding achter de rug. Het waren 2 ongelooflijke weken. We hebben wel 500 volle vuilniszakken met kleding binnen gekregen.

We hadden werkelijk de luxe om zoveel mogelijk alleen de schoon gewassen en gestreken kleding aan te nemen. Voor de kleinste damesmaten bijna alleen maar merkkleding. En toch, tijdens deze weken kwamen er ook behoorlijk wat jongelui in onze winkel kopen. Dus tussendoor heb ik ook maar weer kleding ingenomen voor die doelgroep. Natuurlijk vliegt Capsize en G-Star als eerste de deur uit, maar de mooiste stukken betaalbare kleding van Only, H&M, Vero Moda , etc zijn ook erg in trek.

We hebben heel veel kinderkleding gekocht. Zo veel, dat we zelfs zakken op maat langs de grond hebben liggen, zodat er nu al uit gekocht kan worden. De kinderkleding is altijd het eerst in trek, maar we hebben geen mensen genoeg om alles netjes op te hangen. Deze weken waren dus net marktweken bij ons en de klanten vonden het leuker dan wijzelf. Haha!

We houden na vandaag even de deur dicht wat inkoop betreft. Maar het lijkt wel of steeds meer mensen nu doorvertellen hoe mooi de kleding is, die in onze winkel hangt. Het was tijdens de inbrengweken ook eens behoorlijk druk met de verkoop.

Mensen die al bij ons winkelen: vertel het asjeblieft door aan anderen. U bent voor ons de beste reclame. Daar kan geen advertentie tegenop. En beseft u ook, dat u het in de hand hebt of wij kunnen blijven bestaan? Ons team van fijne mensen werkt er hard aan om een gezellige sfeer te handhaven met werkelijk “zo goed als nieuwe” kleding. Wij komen er trots voor uit, dat we aan hergebruik werken – doet u ook met ons mee?

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws