't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Belastingteruggaaf

Vanavond op TV was de teruggaaf van inkomstenbelasting voor studenten een hot item.

Aangezien ik de site van mijn administratiekantoor nog niet zelf kan bewerken, leek het me leuk er eens wat over te schrijven op deze site. In de winkel zien we al steeds meer jongeren komen. Dus als je toch die drempel al over bent..? Bijna niemand weet, dat ik op de 2e verdieping behoorlijk wat aangiftes invul. Voor een normale aangifte reken ik 55 euro p.p. Maar zo'n speciale aktie als op TV moet bij Administratiekantoor WMS ook wel lukken. 10 euro per inkomensaangifte p/j voor een student! Zo'n aanbieding vind je niet bij H&M.

Ben je student? Heb je een jaaropgave met daarop een bedrag aan loonheffing ? Of zelfs met terugwerkende kracht tot en met 2005? Probeer je centen terug te halen en mail me maar...

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws