't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Vernieuwde website!

Het is er eindelijk van gekomen. Krijn en ik hebben een vrije dag besteed aan het updaten van de site. Twee vliegen in één klap. Weer eens wat gezellig contact met m'n oudste zoon gehad en een nieuwe uitstraling van ons toekomstige paradepaardje!

Met een trots gevoel kan ik nu eindelijk zelf de site beheren. Krijn heeft al jaren een CMS ontwikkeld waarin dit mogelijk was, maar de tijd ontbrak me om het te leren onderhouden. Nu kunnen we foto's toe gaan voegen en eerdaags ook een "etalage" laten zien met heel wat mooie stukken uit de winkel. Onze vaste klanten hebben hier al dikwijls naar gevraagd. Dus nog even geduld, want ook het camerawerk moet ik nog onder de knie krijgen!

Reacties

Plaats een reactie

  1. Krijn op 28-03-2010 om 01:36 uur:

    Woei!

  2. Sien op 29-03-2010 om 21:47 uur:

    Ziet er top uit Wilma!

  3. Roos op 01-04-2010 om 12:26 uur:

    nou, hartstiike leuk gedaan Wilma.....en VAn HArte met öns" 5-jarig jubileum!!!! HIEP HIEP HOERA.....!!

Recent nieuws