't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Almere Buiten.. stoppen?

Volgend bericht stond in de Almere Deze Week van 13 oktober 2010

’t Tweede Trefpunt in Almere Buiten stopt er eerdaags mee.
Na 2½ jaar hebben Wilma Schaaders en zoon Krijn Hoetmer toch besloten om de winkel in Almere Buiten te gaan sluiten. Het huurkontrakt loopt nog wel een hele tijd door; ze hopen er echter een nieuwe huurder voor te vinden, die het over neemt. Tot eind december blijft de winkel aan de Evenaar 172 op dezelfde manier doorgaan.

Reden voor dit besluit is het feit, dat de aanloop in Almere Buiten beneden verwachting is gebleven. Schaaders wil alle aandacht eerdaags alleen richten op Almere Haven. Want ondanks dat ook veel mensen de Kerkstraat niet weten te vinden, blijft het aantal kopers daar behoorlijk groeien.

In de advertenties en op de website komt nog veel te weinig naar voren wààr deze prachtige winkel in Almere Haven zich bevindt. Wij vermelden het daarom nog maar eens: rijdt u met de auto langs de begraafplaats en over de sluis tot in de Sluisgarage, dan ligt ’t Tweede Trefpunt precies aan de overkant van de busbaan. Eén minuutje lopen vanuit de garage en u kunt ook eens gezellig winkelen op een plek met “zo goed als nieuwe” kleding. Zelfs vanaf de bushalte Haven Centrum is het maar een minuutje lopen langs de busbaan. Die zoektocht is beslist de moeite waard.

Wij wensen moeder en zoon sterkte met hun besluit en hopen, dat ze toch nog lang de winkel blijven runnen. Want Almere Haven kan eigenlijk niet meer zonder ’t Tweede Trefpunt!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws