't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Inkoopperiode is veranderd..

Geen lange inkoopweken meer..

Van 22 september t/m 2 oktober 2010 hebben we de laatste 10-daagse inkoop gehad. Vanaf nu gaan we elke laatste zaterdag van de maand inkopen. Dat wordt een stuk prettiger voor de inbrenger, maar ook voor onszelf. Want wat is er weer een massa mooie kleding aangevoerd! Veel te veel om dat in één week tijd te verwerken. Dus dames, wees wijs en kom regelmatig eens binnen lopen. Want elke dag hangen we een paar rekken vol met kleding erbij. Zowel dames-, heren- als kinderkleding passeert de revue. Tegen de 30ste oktober zijn we misschien net door de voorraad heen en kan er weer nieuwe binnen gebracht worden. Kortom, wij zijn blij met deze verandering.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws