't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Pizza da Sergio

Woensdagavond met 't team van 't Tweede Trefpunt bij Sergio Feduzzi gegeten! Ik sla nogal eens wat nieuwtjes over. Maar deze keer kan ik er niet aan voorbij gaan. Het weer was ons woensdagavond gunstig gezind, terwijl Sergio de ene na de andere heerlijke pizza voorschotelde. Hij heeft bij Intratuin een prachtige Garth oven gekocht en die wilden we wel eens inwijden.

Na de heerlijke tiramisu kwam Wanda met een grote HEMA tas aanzetten. Daarin zaten witte bekers, die we dus maar even mochten beschilderen. We begonnen met frisse tegenzin, maar op het eind zat iedereen creatief en behoorlijk geconcentreerd achter zijn of haar bekertje. "Hoe ben ik daar beland?' is een quasi noodkreet van Krijn op Twitter, want hij vond het zelfs gezellig en heeft een beker geschilderd. Haha!

Corrie en Sergio, hartstikke bedankt! Ik hoop dat we het gauw eens over mogen doen.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws