't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Dank voor alle medewerkers aan The Vintage Fashion Parade

Gehouden tijdens de Cultuurnacht op 10 september van 21:00-22:00 uur op de Esplanade in Almere Stad. Tot het noodweer insloeg en iedereen verdreef.

Maar ook was de parade te zien tijdens het Groentesoepfestival op 11 september 2011 op het stadslandgoed De Kemphaan

Wij bedanken iedereen voor 2 heerlijke dagen met The Vintage Fashion Parade. Een weekend vol harmonie met Stylequotient, alle hulpen er om heen en onze eigen medewerkers van 't Tweede Trefpunt, met name Wanda die op alle fronten aan de parade heeft gewerkt. Van haar kunstwerk de FIETS tot de opgepimpte trouwjurk, van eigengemaakte cadeau bonnen tot het decor op de stand. Onze dank gaat ook uit naar de medewerkers van de Schouwburg in Almere en Bastiaan Gietema, organisator van het Groentesoepfestival. En nog even heel speciaal onze waardering voor de prachtige bloementooien die Kees Tak heeft gemaakt voor de modellen. Dat maakte de parade wel helemaal compleet.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws