't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Workshop "Personal Styling" op 12 oktober

Ingrid Kiezebrink van Kleur-Styling geeft een workshop “Personal Styling”, waarvan de opbrengst naar de vrouwen in India gaat. Lida Dijkman zet zich al een aantal jaren in voor deze vrouwen.

Een workshop vol inspiratie en creativiteit.
Woensdagavond 12 oktober van 19.30 – 22.00 uur
Kosten € 45.- per persoon.
Hier bij 't Tweede Trefpunt
Kerkstraat 26
1354 AB Almere Haven
http://tweedetrefpunt.nl/
WWW.KLEUR-STYLING.NL
Inschrijven bij Lida Dijkman lidadijkman@chello.nl
't Tweede Trefpunt stelt de ruimte ter beschikking

Welke kleuren en kledingstijl past het beste bij jou? Vaak heb je wel een idee wat bij je past maar dat wordt pas concreet als je het op papier ziet. De oplossing is dus: maak een persoonlijk moodboard over jouw leven! Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf.

Het geld wordt gebruikt om de Vrouwen te leren verkoopbare producten te maken, zodat zij zich beter zelfstandig kunnen redden. Een bewoonster van de dalit-buurt in het dorp Bhitargarh vertelde ons, dat zij nu al de helft van hun jaarinkomen halen uit het vlechten van nalia-gras! De rest verdienen zij als dagloners. Zie voor meer informatie op www.mens-en-mangroven.nl

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws