't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Solliciteren met gratis kleding?

Vanwege het feit dat ik voor onze nieuw op te richten stichting aan het proberen ben om subsidie te krijgen, stuitte ik even heftig op onze "buren" aan de Kerkgracht 69. Daar zit een magazijntje van Dress for Success. Ze zijn niet vaak open, maar je kunt de manager hoogstpersoonlijk bellen op haar mobiele nummer 06-27828239. Kijk maar even op hun site.

Hopelijk gaan er dan deuren voor je open, want dit staat in hun vaandel:

“U kunt gebruik maken van Dress for Success als u geen inkomen, een uitkering (WWB, WW, WIA of Wajong uitkering) of een minimuminkomen heeft en op zoek bent naar (beter) werk. Het enige dat u verder nodig heeft is een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of een verwijsbrief van het re-integratiebedrijf of een uitkerende instantie.”

Als je een sollicitatiebrief kunt overleggen, mag je daar dus gratis een setje kleding uitzoeken. Nou ja, uitzoeken? Volgens mij word je ook helemaal begeleid door een scala van vrijwilligers: visagisten, kappers en stylistes. En als je de baan hebt, krijg je nog een setje kleding extra op de koop toe. (Koop? Da’s een vergissing!)

Grijp je kans mensen of vertel het verder aan je vrienden en kennissen. Wij kunnen je hooguit 70% korting geven of de kleding uitlenen voor die gelegenheid. Maar daar krijg je het gratis met ook nog een behoorlijke begeleiding erbij. De gemeente geeft daar al voor het 2e jaar een subsidie voor ad 40.000 euro, dus het wordt hoog tijd dat mensen met heel weinig geld daar het bestaan van weten.

Dus heb je niet veel te verteren en wil je opgepept op een nieuwe baan afstappen? Dat ene setje kleding verdien je er al vast mee. Geniet er lekker van! Laat je verwennen, maar blijf wel wie je van binnen bent!

Als je daarnaast goed wilt rondkomen met je geld en toch leuke kleding wilt kopen, kom je gewoon naar ons. Tot 28 april aan de Kerkstraat 26 in Almere Haven. En na een poosje verbouwen en rust gaan we opnieuw starten op de Marktgracht 37.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws