't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

De grote finale

Tjonge, de laatste dagen van de eenmanszaak van mijn zoon! Nog even wil ik langs deze weg Krijn bedanken voor het in stand houden van dit trefpunt. Het is een veelomvattend project geweest en hij heeft daarmee beslist niet alleen zijn moeder goed gedaan. Ik vind het daarom heel fijn dat Krijn ook in het bestuur is gegaan van de nieuw opgerichte stichting waarmee we het ideaal van ’t Tweede Trefpunt voort willen gaan zetten.

(Dit bestand bestaat niet)

Maar nu even de realiteit van alledag: 3 finale dagen met 70% extra kassakorting op veel koopjes die er toch nog hangen. We blijven vandaag t/m zaterdag open van 09:00 tot 18:00 uur. Dus zaterdag ook een uurtje langer. We geven geen feest, maar iedereen is meer dan welkom om met ons deze laatste dagen af te sluiten. Het is geen afscheid, maar toch….?

We hebben heel hard geld nodig om de doorstart te maken. De Rabobank is al om steun gevraagd en ook hebben we een poging gedaan bij het Oranjefonds. Dat is allemaal nog heel onzeker. Maar wat we wel al heel positief in het verschiet hebben is de steun van Mooi Zo Goed Zo. En de Alliantie die ons heeft toegezegd, dat we spullen uit een gebouw mogen halen. En het aanbod van veel klanten om mee te helpen.

Ik heb in het verleden al eens bij klanten gepolst of het vreemd zou zijn om een bijdrage te vragen. Mensen boden het al aan en ik heb het nog afgewimpeld. Maar nu de kosten gaan ophopen voor het nieuwe pand, zou het toch heel fijn zijn als jullie spontaan een “donatie” kunnen storten op rekening 3346869 van ‘t Tweede Trefpunt. Mocht dat zo zijn, maak ik een lijstje van de donateurs. En als we geld ontvangen van instellingen, stort ik eventueel jullie bedrag weer terug. Ik vind het heel moeilijk om te vragen, maar vragen om hulp is nu de enige manier om het project Marktgracht 37 rond te krijgen.

De uitverkoop in de winkel slokte ons de laatste tijd volledig op. Maar intussen is wel het pand aan de Marktgracht al helemaal geschilderd. Sienke heeft af en toe haar jogging broek aangetrokken en is aan het bikken, afplakken en schilderen gegaan. Twee dagen met assistentie van man Mark. Die die-hards hebben toch het pand afgeschilderd. En zo gaan we stapje voor stapje verder.

Dus mensen, neem veel kennissen mee of vertel het nog even om je heen: 3 dolle dagen nog en wij gaan ons terugtrekken. Nou ja, terugtrekken:

En verder houden we jullie wel op de hoogte van het wel en wee tijdens de verbouwing en wat we zoal meer meemaken.

We hopen dat jullie in groten getale nog tijdens de uitverkoop leuke dingen op de kop tikken. De koffie staat altijd klaar, maar daar moet je dan zelf wel even om vragen! Want het is een gekkenhuis hier aan de kassa!!! Het brengt niet veel meer op, maar het is oh zo leuk om te zien dat onze klanten er blij mee zijn.

Heel erg bedankt voor het vertrouwen in de gesprekjes, de steun van het doorvertellen en de klandizie de afgelopen 7 jaar! We zien jullie graag terug aan de Marktgracht 37.

Reacties

Plaats een reactie

 1. corrie op 26-04-2012 om 14:30 uur:

  he lieve mensen wij sergio en ik wensen jullie de laatste dagen heeeeeel veeeeel sterkte
  en hopelijk blijft er niet veel hangen xxxsjes van ons

 2. Wilma op 26-04-2012 om 15:38 uur:

  Hoi Corrie, er gaat met balen de deur uit. Of het nu regent of niet! Je weet niet wat je mist... We wensen jullie heel fijne dagen toe. Maak er iets moois van samen. Ik ben heel erg benieuwd!!!

 3. Saskia op 28-04-2012 om 09:52 uur:

  Zeven hele mooie jaren achter de de rug... Vandaag dan echt de allerlaatste dag in het 'oude' pand! Ik blijf jullie steunen en het aanbod van hulp met wat dan ook blijft staan!

Recent nieuws