't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Tot 28 april 50% extra kassakorting

Vanwege het vele werk dat de afwikkeling van de bestaande winkel met zich meebrengt, hebben we nog geen enkele oproep gedaan voor directe hulp bij de Marktgracht. Het valt moeilijk te combineren als er aan de andere kant ook geen keuken, toilet en andere voorzieningen zijn.

Toch is er al heel wat gebeurd. We hebben inmiddels toestemming gekregen om ergens TL's en spotjes weg te halen. Dat is ook al gedaan. Plafonds en wanden zijn schoongemaakt, gaten opgevuld, lichtkoepel verzaagd en afgelopen zaterdag is er al een groot begin gemaakt aan het schilderwerk. We hebben nu ook provisorisch water en elektra.

Zodra we hier op 28 april de deur "voorgoed" sluiten, gaan we wat beter overzien hoe we het verder aan kunnen pakken. Er is ook geen geld genoeg, dus dan heb je ook niet veel te verhapstukken.

Eerst dus maar alle aandacht nog naar onze uitverkoop. Die is een aantal weken grandioos geweest. Maar door de kou hebben we wat stagnering gehad. En natuurlijk zullen we met de rest wat prijs aangaat weer overstag gaan. Vanaf vandaag geven we dus 50% extra kassakorting op alle artikelen. Dat houdt in, dat er gerekend moet worden! Als er al 50% korting aan hangt, gaat dat nog eens door de helft. En alle gekleurde kaartjes geven nu ook nog extra 50% korting.

Want jullie weten toch dat we pas stoppen op 28 april - de zaterdag vóór koninginnedag?

We hebben wat vintage kleding apart gehouden, want op 20 mei gaan we naar het Groentesoep Festival bij De Kemphaan. Schrijf maar vast in jullie agenda. Bij mooi weer is dat een heerlijk uitje als je van vintage houdt.

Reacties

Plaats een reactie

  1. Marianne de Groot op 17-04-2012 om 11:21 uur:

    Hebben jullie momenteel nog XL herenoverhemden, of zijn deze al allemaal weg?
    Sterkte met alle afrondingen en succes met jullie nieuwe plannen

  2. arie.bokhoven op 28-04-2012 om 14:31 uur:

    ik hoop dat jullie snel weer open gaan koop altijd met plezier mijn spijkerbroeken.tot gauw

Recent nieuws