't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Vraag om meer kleding en een betere startdatum

Na een veel te lange nieuwsbrief, die ook nog eens te laat is verstuurd en maar door te gaan met werken, word ik weer met m'n neus op de feiten gedrukt. We gaan natuurlijk op een zaterdag open en dat wordt 29 september om 10:00 uur. We kunnen niet Wanda en alle vrijwilligers (en onze vaste klanten) duperen om door de weeks open te gaan. Dus we maken er toch een gezellige dag van. Verder hebben we nog te weinig mooie winter (merk)kleding binnen gekregen om een goede start mee te maken. Jullie kunnen nu dus nog inbrengen van maandag 17 tot en met woensdag 26 september. Ook kan het in die periode af en toe 's avonds. Dit graag op telefonische afspraak en alleen aan de voorzijde van de winkel. Wél parkeren aan de achterkant.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws