't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

30% korting op roze kaartjes en toch wat minder open...

November is al weer in het zicht. De opening op 29 september is heel stressloos verlopen en was behoorlijk gezellig. Jammer genoeg hadden we vooraf wat te weinig kleding binnen gekregen en moest er meteen de week na de opening “in de handel” kleding ingekocht worden. Maar de afgelopen zaterdagen is er al weer veel te veel kleding bij gekomen. Natuurlijk gaat er ook weer heel wat afgekeurd de deur uit, want we kunnen nu echt alleen nog maar een selectie doen uit het beste. Maar toch: het feit blijft dat we steeds meer aanbod krijgen dan we kwijt kunnen.

We gaan dus maar weer eens wat afprijzen! Alle kleding met een roze kaartje gaat vanaf deze week met 30% korting de deur uit. Het staat niet op de kaartjes zelf, maar je weet het al vast!

De meeste mensen die geweest zijn, zijn volop enthousiast over de winkel. Het is ook voor ons een heel apart sfeertje om zo midden in het dorp te zitten. De lichtval in het pand is heel gezellig en we hebben een prachtige etalage, helemaal tot aan de grond. Toch vinden de meeste bekende klanten ons nog niet. Dat ligt natuurlijk ook aan het weer, maar veel mensen zoeken aan de verkeerde kant. Wij zitten aan het grachtje naar de ingang van de Meergronden. Of voor veel mensen bijna naast het oude postkantoor, de ING bank.

Aangezien we op dit moment te weinig rust in kunnen bouwen voor andere werkzaamheden, hebben we besloten om voorlopig vanaf november alleen open te gaan op donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Zodra er weer wat regelmaat is, kunnen we de andere dagen weer opbouwen. Maar voorlopig rekenen we op je begrip voor deze openingsdagen.

En verder zijn we wel paraat tijdens de braderie op 28 oktober aan de Markt en de Brink.

We zien je hopelijk in de winkel!

Reacties

Plaats een reactie

 1. Gerdi Muller op 23-10-2012 om 17:07 uur:

  Hi meiske,leuk om te lezen ...
  En tussen de regels door...dat het goed met je gaat ;))))))
  Hoop gauw elkaar weer te zien...
  Tot in de winkel ben wel nieuwsgierig hoor ;))))))))
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Gerdi.

 2. m-coaching&counselling op 23-10-2012 om 21:50 uur:

  hoi wilma,
  goed gedaan betreffende de openingsdagen! tot gauw weer!
  mieke

 3. tini saelman op 26-10-2012 om 19:29 uur:

  wat jammer diverse keren mijn e-mailadres door gegeven maar tot nu toe niets ontvangen moet alles via mijn vriendin horen. groetjes tini

Recent nieuws