't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Workshops en activiteiten

Nieuwe tafel - workshops en activiteiten We hebben nu een tafel van 4.80 x 1.14 m. (met 12 stopcontacten) en dat biedt ons uitgebreid de mogelijkheid om workshops te geven.

Intuïtief schilderen hebben we er al een heel aantal weken opzitten en daar gaan we vanaf 12 september zeker weer mee verder. De ene week op donderdag en de volgende week op woensdag. We werken nu aan een kalender waarin sprake is van verschillende activiteiten, zowel overdag als 's avonds.

Tijdens het Havenfestival willen we deze kalender presenteren. We hebben nog veel ruimte overdag voor allerlei leuke activiteiten. De komende dagen zullen we vragen of er nog mensen zijn die leuke activiteiten voor ons hebben. We willen de tafel van september tot en met november veel, héél veel eer aan doen. Dus als je een idee hebt om een workshop te geven, schroom niet om het ons voor te stellen.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws