't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Glühwein, oliebollen en workshops

Op 31 december zijn we open tot 16:00 uur. Met name om jullie een glaasje glühwein en een oliebol aan te bieden. Het lijkt ons wel gezellig om zo het jaar af te sluiten.

Daarnaast schenken we graag even de aandacht aan een paar fantastische workshops en cursussen die al bij onze rubriek Activiteiten en op Facebook bij Evenementen vermeld staan. We merken namelijk dat veel mensen nog geen notie hebben van het feit dat we tegenwoordig zulke leuke dingen in het trefpunt organiseren. Voor het nieuwe jaar moet de planning van allerlei bekende en nieuwe activiteiten nog gemaakt worden (en daar gaan we jullie dan zeker over informeren), maar dat wat nu al bekend is, sommen we hieronder even op en via de site kun je jezelf daarvoor aanmelden. Maar bellen of even langs komen, werkt natuurlijk ook uitstekend!

Spreekuur medium:

Rasha houdt regelmatig bij ons een persoonlijke reading van 20 minuten. Tegenwoordig meestal op vrijdag, maar hiervoor wordt altijd een afspraak gepland. Op de site staat meer uitleg.

2014 collage:

Op 7 januari hebben we weer een middag collage-maken. Je hoeft er helemaal niet creatief voor te zijn. Onder het genot van een kopje koffie, thee (of zelfs water) ga je dan aan onze tafel een reis maken naar wat je hoopt te bereiken in 2014. De tafel ligt bezaaid met allerlei tijdschriften. Jij gaat daar stukjes uit halen en opplakken, misschien je eigen meegebrachte foto’s toevoegen en er teksten bij schrijven of zelf iets erbij tekenen of schilderen. Maar in ieder geval komt je gevoel los op een heerlijke, ontspannen manier. En voor je het weet, is zo’n moodboard je persoonlijke creatie geworden. Isabelle Peper voorziet je van de spulletjes en het comfortabele startgevoel. Dus heb je er zin in, meld je dan even aan.

Stoelyoga begint weer op 8 januari:

Voor mensen die niet gemakkelijk meer op de vloer yoga kunnen doen, geeft Mirza bij ons elke woensdag van 09:00 tot 10:00 uur stoelyoga. Je kunt gewoon elke woensdag vóór negenen binnen lopen. De eerste keer graag een kwartier vroeger, want de winkel gaat gewoon om 10.00 uur open en dus wordt er precies om 09.00 uur gestart. Onze klanten vinden de overgang van de stoelyoga naar winkel als vanzelf sprekend. Deze tijd is rijp om open te staan voor saamhorigheid en delen. Dus wie op de stoel wil, gaat op woensdagochtend bij ons zitten!

Beginnerscursus Engels:

Omdat een aantal mensen hebben aangegeven dat half januari geen fijn moment is om te starten, hebben we de aanvangsdatum van de beginnerscursus Engels naar 19 februari opgeschoven.
Loes Deutekom gaat je daarmee wegwijs maken. Als je haar nog niet kent: ze is de vriendin van Krijn Hoetmer (oprichter van 't Tweede Trefpunt) en heeft haar roots voor een groot deel in Engeland. Ze is tekstschrijfster, vertaalster en ook gids bij Engelse reizen. Loes heeft als doel een klein groepje mensen persoonlijk te begeleiden tijdens de 6 cursusavonden. Dat hoort ook bij de sfeer van 't Tweede Trefpunt. Ben je dus wat doof, heb je al een beginnerscursus op een te snelle manier gedaan of zie je gewoon tegen een echte cursus op? Dit is je kans om toch op een leuke manier wat "over de grens" te kijken. Loes zorgt voor prints bij elke les, dus je hoeft ook niet meteen alles in je op te nemen. En wil je toch snel door de stof heen…. dan helpt Loes ook jou met plezier op weg.
De cursus duurt 6 opéén volgende woensdagen van 19:30 tot 21:00 uur. Maar kun je niet op woensdag, laat het ons dan even weten. Misschien kunnen we dan nog een groepje vormen op een andere avond of een dagdeel. So, take your chance!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws