't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Ruim je kledingkast op!

Vanaf 1 maart kun je weer kleding inleveren. Voor merkkleding die er tip-top uit ziet en in onze winkel kan belanden, geven we weer een leuk bedragje.

Onze ruimte is beperkt, dus we kunnen per persoon slechts de inhoud van 1 vuilniszak per week verwerken. Maar als jullie de onderstaande tips benutten, zullen er heel wat meer kledingstukken de revue passeren, die niet voor onze winkel geschikt zullen zijn. Wij hopen van harte dat jullie al die kilo's willen doneren aan onze stichting. Voordeel is dan wel dat die zakken meteen ingeleverd kunnen worden samen met de eerste zak waar je geld voor denkt te kunnen krijgen. Als je op die zakken een D (van Donatie) zet, kunnen we die meteen afvoeren en help je ons met wat extra opbrengst waar wij de winkel mee in stand kunnen houden.

Dus neem een kopje thee of koffie en lees lekker even de tips door die we van collega's hebben overgenomen. Het lijkt ons wel een goed idee om jullie wat bewuster te maken vóór je aan de grote opruiming gaat beginnen. En heb je maar een paar kledingstukken die je weg wilt doen? Dan heb je heerlijk de tijd om eens naar de sauna te gaan of iets anders leuk met vriendinnen te doen. Onthou ook meteen even dat we in 't Tweede Trefpunt op elke donderdag van 14:00 tot minimaal 16:00 uur gratis koffie en thee schenken (normaal ook) en open staan voor een goed gesprek, een spelletje of leuke ideeën voor eventuele workshops. Kom gerust eens zomaar langs. En hou onze kalender in de gaten bij Activiteiten.

Wist je dat:

Hierbij een pep-talk voor die rommelige, onopgeruimde berg in je kledingkast

Trek nog maar een fles drank open en vier het feit dat je voor eens en altijd een heerlijk opgeruimde kast hebt. Veel plezier!

P.S. Alle donaties kunnen met een D er op bij ons meteen ingeleverd worden. En vergeet niet elke zaterdag ons een zak met kleding te brengen.

Reacties

Plaats een reactie

 1. Manal op 20-02-2014 om 18:34 uur:

  Wat een leuk artikel zeg.

 2. Wilma op 20-02-2014 om 19:58 uur:

  Manal, heel hartelijk bedankt voor je reactie.

 3. Letty Fase op 07-05-2014 om 16:17 uur:

  Wat is het toch gezellig bij het Tweede Trefpunt.
  En meestal is het raak! Ook vandaag weer twee leuke blouses. En mijn zomerjack van vorig jaar wacht al weer in de kast!

Recent nieuws