't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Nog steeds korting, likes op FB, massages en sieraden!

Na een zeer geslaagde kortingsactie tijdens de Proef Doe en Ontdekroute hebben we toch weer even wat te melden.

Even nog ruim baan wat 50% korting betreft

Allereerst onze excuses aan alle klanten, die zaterdag niet van de koopjes hebben kunnen genieten. Maar dat brengt me meteen op het feit dat veel mensen nog niet beseffen dat we (in tegenstelling tot vroeger) aan de Marktgracht 37 een prachtig systeem aanhouden waar regelmatig koopjes opduiken. Als de kleding "nieuw" binnen komt, hangen we er een gekleurd kaartje aan. Die kleur hanteren we ongeveer een maand. We schrijven ongeveer, want als er veel kleding binnen is gekomen dan wordt de winkel te vol en wisselen we sneller van kleur. Waarom die wisseling? Omdat we na 1 periode 30% korting op die kleding geven en na 2 periodes 50%. Normaal halen we de kleding na de 3e periode uit de winkel, maar omdat we heel veel kleding op voorraad hebben, laten we tijdelijk geel, groen en blauw voor die 50% korting hangen. Dat is voor jullie fijn, maar ook voor de stichting. Dat noemen ze tegenwoordig een win-win situatie. Haha!

Groen, blauw en geel leveren jullie deze weken nog 50% korting op!

Heb je Facebook?

Geef ons dan je

Facebook

een "Vind-ik-leuk" op Facebook

Je wordt dan namelijk sneller attent gemaakt op onze nieuwsberichten en volgt verder het een en ander tussen de bedrijven door.

Ouder-, kind- of ouder/kindmassage

Annemarijn Oosterweelder heeft op 12 april al een fiks voorproefje van haar massages gegeven aan diverse klanten. We gaan zeker wat zaterdagen combineren met haar inzet. Je hoort daar meer over, maar kunt alvast wat nieuwsgierigheid kwijt op haar site Volleven

Sieraden maken met Wendy

Ook Wendy heeft zaterdag bij ons haar prachtige eigen-gemaakte sieraden verkocht. Er zijn zelfs 2 molens met oorbellen in de winkel gebleven. Kom maar eens bekijken wat je zelf met een workshop zou kunnen maken. En er volgt nog meer. De oorbellen, lange hangers van echt glas, natuurlijke pareltjes en allergie-vrij staal kosten slechts € 9,95 per paar. Van de workshop houden we jullie eerdaags op de hoogte.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws