't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

50% korting, maandag open, TV Flevoland, enzovoort!

De tijd vliegt! Er is zoveel met jullie te delen, dat ik maar weer eens voor een nieuwsbericht achter het toetsenbord ga zitten. Het lijkt bij mij bijna op het spelletje Cijfers en letters.... de letters hou ik voornamelijk voor dit soort werk, maar de cijfertjes zorgen er nog steeds voor dat ik de winkel kan runnen. Ik hou het dus nog maar een poosje op mijn "gespleten persoonlijkheid"!

De 50% korting blijft een aantal weken doorgaan

Na 12 april ben ik zelf weer (bijna) elke dag in de winkel geweest. En ik heb impulsief het volgende opgestart. Iedereen die bij ons al digitaal klant is, heeft recht op 50% kassakorting op alle kleding met gekleurde kaartjes. Sinds 10 mei hebben we ook besloten om de korting te laten ingaan voor schoenen, tassen en ceintuurs.

Veel vaste klanten in de winkel hebben nog nooit een e-mailadres afgegeven. Krijg je dit bericht te zien via onze mailing, dan ben je digitaal al klant van ons en kun je meteen van die nog weken durende korting profiteren. De witte kaartjes tellen niet mee, maar we vullen nog steeds van alles aan met gekleurde prijskaartjes. Na die weken gaan we ook met de witte kaartjes stunten.

Krijg je via Facebook of Twitter een verwijzing naar ons nieuwsbericht, dan kun je je aanmelden via deze link. En vergeet dan vooral niet om je aanmelding te bevestigen! Of kom gewoon meteen naar de winkel en meld je even aan. Dan gaat de korting ook gelijk in als je wat moois ziet!

Wil iemand van je familie of vriendenkring ook bij dat klantenbestand horen, laat ze dan eens een kijkje in onze winkel nemen. Deze weken vragen wij dan zelf aan hen het email-adres. En de korting gaat dan meteen in!

Facebook

Ik heb door mijn dubbele werkzaamheden (vrijwilligster bij 't Tweede Trefpunt en zelfstandige met een administratiekantoor) jammer genoeg niet zo veel tijd voor het schrijven van een nieuwsbericht. Maar ik ben mezelf wel aan het aanleren om korte berichtjes op Facebook te zetten. Het is dus voor ons ook heel belangrijk dat we ook daar meer "likes" krijgen. Immers, als jullie met ons wat delen, krijgen we steeds meer de kans om te blijven bestaan.
Heb je dus Facebook, wil je ons dan alsjeblieft een "vind-ik-leuk" toekennen als je ook van de korting wilt genieten?

Uitzending op 1 mei bij TV Flevoland

Verder zijn we pardoes uitgenodigd om op 1 mei een hele dag 2 keer per uur in de regionale huiskamers te verschijnen als de kringloop-kledingwinkel met style! Het geeft wel wat te bedenken: zelfs de camjo (cameraman/journalist) liep onze winkel voorbij omdat hij dacht dat het een normale modezaak was. Een mooier compliment kun je eigenlijk niet krijgen als iemand bewust naar een tweedehands winkel loopt te zoeken. Maar wij snappen nu ook wel dat menig ander de winkel dus ook voorbij loopt, terwijl hij of zij prachtige koopjes zou kunnen scoren. We gaan daar toch wat meer aandacht aan besteden. Komt tijd, komt raad.

Hoe dan ook: we zijn wel heel blij met het filmpje of als het niet goed doorkomt (een deel van) het filmpje. Ik hoop dat het lukt, want sommige mensen hebben er problemen mee.

Marktkramen in de winkel

Nou, we hebben de oplossing inmiddels gevonden om toch stijlvol te laten zien dat we meedoen aan de kringloop van kleding: in de winkel staan nu 2 marktkramen met rekken vol hele mooie (merk)kleding. Zo gaan we de komende weken in met de grandioze voorraad-uitverkoop! En laat je niet misleiden.... door de hele winkel hangen de koopjes.

De hele zomer op maandagmiddag open!

Veel klanten kunnen bijna niet komen, omdat hun enige vrije dagen op zondag en maandag vallen. In het oude pand waren we de laatste jaren maandag ook open. Maar door mijn dubbele taak en het tekort aan ingewerkt personeel konden we dat nog niet waar maken.

Nu ik het op kantoor wat rustiger krijg, gaan we in ieder geval tijdens de zomermaanden ook open op maandag van 13:00-17:30 uur. We beginnen daarmee op 12 mei. We hopen na de zomer ook door te kunnen gaan, maar daar krijgen jullie later nog bericht over.

Oorbellen en zonnebrillen en zoveel meer!!!

We hebben al plaatjes op Facebook gezet, maar hier nog maar een foto van prachtige, handgemaakte oorbellen voor € 9,95. Ze staan bij ons in de winkel. Wendy Lieberom heeft ze gemaakt en binnenkort gaat ze bij ons een workshop "sieraden maken" geven. (Is inmiddels al gebeurd)

En dan hebben we ook weer zonnebrillen. Uiteraard nieuwe voor € 2,50 per stuk. Die kom je maar in de winkel bekijken. Anders wordt het hier zo'n uitstalling.

En "De Roestbak" wordt totaal verbouwd

Helpen jullie mee om aan de weg te timmeren? Want als het gebouw aan de overkant volgend jaar een prachtige bibliotheek omvat, Corrosia weer terug keert en er verder nog van alles te doen is, willen wij ook graag veel klanten hebben die af en toe eens langs komen. Omdat het hele pand (behalve de roestbak zelf) volledig afgebroken wordt, hebben ze hekken geplaatst met zwarte plastic zeilen er over. We zitten dus een krap jaartje in een donker "achteraf-straatje", maar zien binnen in 't Tweede Trefpunt het licht schijnen! We hebben op de Markt onze stempel behoorlijk op de zwarte massa gedrukt, zodat het wat gezelliger staat. We houden de moed er in!

Zo. Ik hou het weer gezien voor vandaag. Lang leesvoer, maar hopelijk nog net te behappen!

Groetjes, ook van het hele team!

Reacties

Plaats een reactie

 1. op 06-05-2014 om 18:11 uur:

  Lieve Wilma, dank voor je nieuwsbrief, tot gauw X

 2. Colette op 06-05-2014 om 18:47 uur:

  Vanmiddag even een rondje door het dorp en...ik zag de mooie, grote spandoek dus...
  ff bij jullie binnen gelopen. Altijd gezellig!
  Dank voor de Nieuwsbrief en daardoor weer op de hoogte.
  Lieve groet,
  Colette

 3. Herma op 06-05-2014 om 20:05 uur:

  Goede avond,
  Leuk, weer wat te horen. Ik vind het nog steeds jammer, dat de vestiging in Buiten gesloten is. Maar dan heb ik weer een reden om eens in mijn oude 'dorp' terug te komen. Fijne avond. Groeten van Herma.

 4. Wilma op 06-05-2014 om 20:33 uur:

  Leuk Yvonne en Colette, jullie reactie! En allebei tot gauw... want ik was vandaag al gevlogen. Haha!

 5. Wim op 06-05-2014 om 22:52 uur:

  Succes Wilma! Bedankt voor het nieuws, ik kom binnenkort weer even langs om te kijken of er iets voor de optredens, of voor 'gewoon' hangt :o)
  Groet!
  Wim.

 6. Marijke op 07-05-2014 om 16:54 uur:

  John heeft voor mij op Facebook geliked
  ik zit niet op facebook.

  Ik ben blij met de aankoop van vanmiddag,
  John heeft het goedgekeurd geweldig he!!!

 7. patty op 12-05-2014 om 07:50 uur:

  Leuke winkel vriendelijk personee

Recent nieuws