't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Eurootjes op de kraam, weer kinderkleding in aantocht en... een langere openingstijd?

Ja hoor: we gaan beginnen met de aanloop naar Koningsdag!

Gisteravond al wat kleding damesmaat 34/36 op de kraam gelegd en er nog een tafel bij gezet. Morgenochtend komt er nog heel wat bij. Dus dames met een kleine maat? Jullie kunnen de aftrap geven! En natuurlijk allemaal voor EEN EURO !!!!!

Om de paar dagen veranderen we de maten. Maar we houden het op één euro per kledingstuk!

Ook herenkleding zal de revue passeren.

En een beetje introductie van kinderkleding, want we gaan weer rustig-aan wat kinderkleding opkopen. Alléén mooie merkkleding wordt opgehangen in de winkel, maar ook uitstekende, goedkopere kleding zal aangeboden worden op de alleen-voor-dames-avonden die we gaan organiseren. We hebben niet genoeg ruimte om veel op te hangen, dus maken we er af en toe maar een gezellige avond van, nu de wijn- en kaasproeverij na 24 april niet meer van toepassing is.

Nog meer nieuws..?

Ja. De koopavond blijkt landelijk niet zo'n succes meer te zijn, dus we zijn al helemaal niet verbaasd dat het bij ons ook niet werkt. Waar we wel vaak tegen aanlopen, is het feit dat mensen graag om half 6 nog binnen lopen en geholpen willen worden. Het is voor veel winkeliers erg moeilijk om tot 19:00 uur open te gaan. Maar wij willen het toch gaan proberen om vanaf juni maandag- t/m vrijdagavond tot 19:00 uur open te zijn. Misschien kunnen we dan later ook de zaterdag open blijven, als het deze dagen al zou lukken. En wie weet.... hebben we eerdaags een leuke lijst van winkeliers die meedoen. Pet's Place is eigenlijk initiatiefnemer, dus die zal zeker het roer ook om gaan gooien. En we hebben ook al wat andere toezeggingen. 't Wordt dus vervolgd....

Reacties

Plaats een reactie

 1. Coby op 12-04-2015 om 23:45 uur:

  Goed nieuws..!
  Daar hou ik van...!!!
  Groet Coby

 2. christina kool op 13-04-2015 om 09:51 uur:

  klinkt super allemaal , echt geweldig. Wil even een mededeling doen, heb waarschijnlijk iets verkeerds gedaan maar,,,,,,wil gewoon jullie nieuwsbrief blijven ontvangen hoor, veels te leuk. Heel veel succes Groetjes Christina

 3. Tineke op 13-04-2015 om 12:10 uur:

  Klinkt allemaal erg leuk ik hoop echt dat het allemaal gaat lukken.

  Groetjes Tineke

 4. Wilma op 16-04-2015 om 21:51 uur:

  Wat doen jullie toch een leuke dingen.veel succes. Groetjes,Wilma.

Recent nieuws