't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Kortingen, koffie of thee tijdens Havenfestival

Op 4 september om 10:00 uur gaan we al van start met een 3-daagse kortingsmarathon.

In onderstaande advertentie (uit de krant) staat dat jullie tijdens het Havenfestival 3 kledingstukken kunnen halen en 1 betalen. Dat klopt absoluut, maar het festival begint pas rond 16:00 uur. Onze e-mailklanten vertellen we hierbij dat jullie vanaf vrijdagochtend 10:00 uur al welkom zijn om de laatste koopjes er tussen uit te halen vóór we maandag 7 september de normale prijzen weer gaan hanteren én meteen de winterkleding gaan ophangen.

Dus grijp je kans en neem de eerste keuze: we trekken eerst de kleurkortingen er van af en bepalen daarna wat het duurste kledingstuk is. Alleen dat ene kledingstuk betaal je!

Speciaal voor de bouwers van de kunstmarkt schenken we op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00 uur gratis koffie en thee. En tijdens die uren is toiletbezoek ook toegelaten. Dus voor de vroege vogels onder onze klanten geldt deze aanbieding ook! Maar de trouwe klanten onder jullie weten dat het bij ons de hele dag zo door kan gaan. Er staat een pot voor een kleine bijdrage, maar het is nooit verplicht om er iets in te doen.

We zijn zaterdag en zondag wel tot 18:00 uur open.

Reacties

Plaats een reactie

 1. Herma op 02-09-2015 om 11:46 uur:

  Heel mooi initiatief. Ik kom, als ik het ook echt kan, graag zaterdag langs.. succes..<3

 2. Trijnie op 02-09-2015 om 12:37 uur:

  Tuurlijk kom ik even langs [binnen]
  Leuk initiatief

 3. Ehis op 02-09-2015 om 22:23 uur:

  Heel goed. Ik kom vrijdag ochtend.

Recent nieuws