't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Campagne Almere Haven

Ondernemers Almere Haven bundelen krachten in campagne met acties en evenementen

Onder de noemer ‘Ontdek de schatten van Almere Haven’ organiseren meer dan 80 winkeliers en horecabedrijven van het gelijknamige winkelgebied de komende weken diverse evenementen, een spaaractie met loterij en volop acties en aanbiedingen. De ondernemers hebben de krachten gebundeld om de diversiteit, kwaliteit en ambachtelijkheid van het aanbod in Almere Haven Centrum extra onder de aandacht te brengen.

Spaaractie
De campagne start op 26 oktober met een grote spaarzegelactie, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Klanten ontvangen in de deelnemende winkels en horecabedrijven bij aankoop van producten of deelname aan acties een spaarzegel. Of ze krijgen er een gratis als ze goed naar het radio-omroepsysteem luisteren! Consumenten hebben al een volle spaarkaart met 20 verschillende zegels en kunnen zo meedoen aan de loterij. Naast diverse kleinere prijzen is de hoofdprijs een reischeque ter waarde van € 1.250,00. Bij de deelnemende ondernemers kunnen klanten tijdens de actieperiode van 26 oktober tot en met 19 december bovendien profiteren van steeds wisselende aanbiedingen.

Evenementen
Naast de spaaractie vinden er ook diverse evenementen plaats. Op 31 oktober wordt in het winkelgebied een Ontdekfestival gegeven met klassieke auto’s, materieel van Stichting B.O.T. en diverse oude ambachten. Op 14 november komt Sinterklaas aan in Almere Haven en wordt het ook in het centrum één groot feest met onder andere een springkussen, een Pietenstormbaan en warme chocolademelk en poffertjes. Voor 19 december pakken de ondernemers gezamenlijk uit met goodiebags bij FC Almere waar ook ’s avonds de trekking van de actie-loterij, een vuurwerkshow en een groot feest plaats vinden. Op zondag 20 december is er in Almere Haven Centrum tot slot nog een proef- en doeroute in kerstsfeer.

Verbinding
De campagne is een initiatief van de Belangen Vereniging Ondernemers Almere Haven (BVOAH), maar ook heel veel niet-leden (winkeliers en horeca) doen mee. Buiten het feit dat de ondernemers zich extra in de kijker spelen bij potentiële klanten zorgt de actie ook voor verbinding tussen de ondernemers onderling. "Een mooie bijkomstigheid en een goede basis om in de toekomst meer van dit soort initiatieven te kunnen ontwikkelen”, aldus een woordvoerder van de belangenvereniging.

De actieperiode duurt van 26 oktober tot en met 19 december. Kijk binnenkort op ontdekdeschattenvanalmerehaven.nl voor meer informatie en een overzicht van alle acties.

Reacties

Plaats een reactie

 1. Wendy Jansen op 25-10-2015 om 07:38 uur:

  Wilma, wat een geweldige actie!!
  En duidelijk opgezet.
  Verheug me er al op.

 2. Lenny Prins op 25-10-2015 om 09:05 uur:

  Wat een mooi initiatief en een leuke informatie!
  Zoiets zie je niet in Stad. We komen graag!
  Geboekt op kalender 😁

 3. Zegerien op 25-10-2015 om 10:19 uur:

  Heerlijk zo leuke dorpsactie! Verbinding is een sleutelwoord, altijd al, masr zeker in deze tijd. Mooi initiatief Wilma, hopelijk volgen velen....

 4. Coby Martens op 25-10-2015 om 14:12 uur:

  Wat een geweldig initiatief weer....!!!
  Helaas ik zit dan nog in Brabant..!!

 5. Nicky op 25-10-2015 om 19:21 uur:

  Wij prijzen je kracht, doorzettingsvermogen en je wil om saamhorigheid te promoten !!!
  Petje af voor deze actie !! Leuk !!!!!!!

Recent nieuws