't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Sinterklaas na de intocht

Als Sinterklaas de stad in trekt, ontmoeten de Havenaren elkaar in het leukste dorp van Almere

Op 14 november is het weer zover. Sinterklaas wordt om 11:00 uur in de havenkom verwelkomd door heel wat Almeerders. Corrosia zal dat samen met Almere City Marketing zoals gewoonlijk weer prima opvangen.

Poster van Sinterklaas

Rond diezelfde tijd zijn wij Havenaren “beneden in het dorp” de voorbereidingen aan het treffen voor een gezellige middag daarna. Je kunt dan natuurlijk eerst lekker blijven eten in de haven waar allerlei aanbiedingen gelden op die dag (ontdekdeschattenvanalmerehaven.nl). Maar daarna wil je toch lekker een poosje naar het Sinterpretpark? Direct voorbij de haven bots je al bijna tegen een overdekt springkussen waar de kids alles van zich af kunnen schudden na het wachten op de boot. Ontdek verderop de schommels en een Pietenbaan bemand met 2 roetpieten. En voor de kinderen die van ouderwetse spelletjes houden? Zoek maar naar ’t Tweede Trefpunt. Ben je nog steeds nieuwsgierig naar meer? OK. We helpen een beetje… op de Brink staat weer als vanouds een zweefmolen en kun je heerlijke chocola krijgen! De ondernemersvereniging geeft gratis nog wat lekkers voor de kinderen weg, maar de horeca van Almere Haven staat ook klaar om die dag gastvrij te verlengen. Van café, broodjeszaak, snackbars en pannenkoekenboot tot een groot aantal restaurants met elk zijn eigen wereldgerechten: Almere Haven heeft het allemaal.

En loop gewoon eens binnen bij een van de 95 aan de spaaractie deelnemende ondernemers in Haven. Wie weet zijn ze gul en krijg je zo maar alvast een gratis zegel voor je spaarkaart! Want vanaf 16 november mag je 2 weken lang bij alle deelnemers een gratis zegel halen. En wie weet krijg je er ook een goodie bij. Dat zie je eerdaags op de site vermeld. Dus blijf die volgen!!!
De zegelactie duurt tot en met 18 december. Prijsuitreiking is op 19 december bij FC Almere. De reischeque van € 1.250,00 wordt uitgereikt door onze nieuwe burgemeester.
Kijk op www.ontdekdeschattenvanalmerehaven.nl voor meer informatie, een overzicht van alle acties en lees daar vooral HOE JE AAN GRATIS ZEGELS KOMT!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws