't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Zonder aankopen toch een zegel!

GRIJP NU JE KANS OM DIE ZEGELKAARTEN VOL TE KRIJGEN

Waar bijna iedereen al begint te twijfelen of de kaarten wel vol gaan komen, laten we het nu over aan wat meer durf van de consument! Je hoeft t/m 28 november niet per se iets te kopen om een zegel te bemachtigen. Al vanaf maandag 16 november staan er t/m 28 november elke dag gemiddeld 22 winkels op de site waar VOLWASSENEN per dagdeel zegels kunnen halen. Zo maar! Natuurlijk heb je wat lef nodig om het te vragen, maar wij ondernemers zijn ons er van bewust en staan er ook voor open. Uiteindelijk gaat het er om dat we met z’n allen beleven hoe veel Almere Haven te bieden heeft. En dat willen we graag spelenderwijs via de site de komende weken laten weten. Dus hou die site in de gaten want buiten de-elke-dag-agenda om sturen we jullie nog meer op pad. Bijvoorbeeld: je kunt nu 2 weken lang de verbouwde winkel van Delicious Shoes gaan bekijken en daarnaast de nieuw geopende Lady Colours in de Markstraat. Kijken levert gedurende die weken al een zegel op! En dat geldt ook voor de andere nieuwkomer 2B Stylish, een modezaakje aan de Brink 61.
Dat houdt ons tijdens de donkere dagen gezellig bezig. Dus volg de website van onze actie!!

De zegelactie duurt tot en met 18 december. Prijsuitreiking is op 19 december bij FC Almere. De reischeque van € 1.250,00 wordt uitgereikt door onze nieuwe burgemeester.

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws