't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

50 euro kleedgeld als je gaat solliciteren vanuit de bijstand!

Zit je in de bijstand en heb je ook bericht gehad over De Tegenprestatie?

Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt, vraagt de gemeente dat je daarvoor iets terugdoet. Dit noemen we een tegenprestatie. Sinds 1 januari 2015 is een tegenprestatie verplicht en wordt iedereen daar langzamerhand voor opgeroepen en begeleid.

Hier kun je lezen wat de tegenprestatie inhoudt

't Tweede Trefpunt is benaderd door de gemeente als eventueel vrijwilligersadres voor een tegenprestatie. Wij hopen natuurlijk dat we een fijne plek kunnen bieden voor mensen die dat even waar willen maken.

Dit is dan meteen een mooi moment om weer eens een nieuw initiatief te gaan nemen:

Iedereen, woonachtig in Almere, die in de bijstand zit, dat kan aantonen en een uitnodigingsbrief kan laten zien voor een sollicitatie, krijgt bij ons éénmalig een klantenkaart voor 50 euro. Dit bedrag mag hij/zij alleen aan zichzelf besteden.

Wil je graag een leuke outfit voor de sollicitatie? Of heb je dat al en kies je juist voor een nieuwe jas, die je helemaal opfleurt?
Met 50 euro kun je bij ons veel moois op de kop tikken! Vooral met kortingen die ook daarbovenop gewoon voor jou gelden, Slaag je niet meteen, blijft het saldo gewoon op de kaart staan.

Zoek met behulp van de gemeente vrijwilligerswerk wat je heel leuk vindt, geef vooral niet op en wie weet wordt die 50 euro onze tegenprestatie voor jouw doorzettingsvermogen op weg naar een nieuwe uitdaging!

Groetjes,
team 't Tweede Trefpunt

Reacties

Plaats een reactie

  1. John op 12-07-2016 om 09:32 uur:

    Wat een mooi initiatief Wilma die bonus van € 50,--

Recent nieuws