't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

De 50% korting blijft nog duren aan de Markt 62

Vandaag is het onze grote verhuisdag! 21 mensen helpen ons mee om de meeste spullen van de Marktgracht te verhuizen naar de Markt. We laten ons door de regen niet tegenhouden en hopen vandaag goed te profiteren van de extra mannen die ons helpen.

We hebben nog de tijd t/m 7 februari, dus omdat het aan de Marktgracht nog warm is, zullen we daar ook nog best wel het een en ander doen. Onze vrijwilligers blijven er onder andere nog een weekje zomerkleding strijken zodat we die al hebben hangen als de winkel aan de Markt 62 weer open gaat.

Dus mocht u ons nog een donatie willen geven, dan bent u aan de Marktgracht nog van harte welkom! En sorry dat we het nog even vragen, maar u kunt ook een donatie storten op NL83 INGB 0003 346869 t.n.v. 't Tweede Trefpunt.

Wanneer we (zo snel mogelijk) weer open gaan, blijft aan de Markt de 50% korting op alles nog een hele tijd gelden. We gaan immers naar een pand waar we geen verwarming hebben en daarvoor in de plaats blijven we gewoon doorgaan met een hartverwarmende 50% kortingsactie.

Wij hebben er veel zin in; zijn erg optimistisch omdat we een prachtige, maar een tijdje lang dode plek weer even tot leven mogen brengen. Bovendien bewijzen we onszelf en anderen dat je met optimisme, vriendschap en samenwerking in deze hectische tijd ineens even terug gaat naar het gevoel van vroeger. We hebben geen geld, maar de mensen zijn stuk voor stuk GOUD waard!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws