't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

We gaan verhuizen!!

Mensen die op Facebook zitten, weten al een aantal dagen dat we naar een ander pand vertrekken. Tijd voor een nieuwsbrief hebben we nog niet gehad. We hebben op Facebook doorgegeven dat we t/m 31 januari uitverkopen, maar dat wordt anders.....

We gaan naar het voormalige pand van de ABN AMRO bijna aan de overkant, op de Markt 62.

Zaterdag 28 januari wordt de laatste dag van de uitverkoop in onze huidige winkel. Wanneer we snel een noodwinkel kunnen maken, gaan we op het nieuwe adres nog een poosje door met uitverkopen. Dus dat beloven we jullie alvast!

Voor de mensen, die niet zo vaak aan die kant van de Markt komen: er zijn, ondanks de leegstand aan de Markt, nog heel wat winkeltjes na de drukke straten waar jullie de boodschappen doen. En we hopen door onze tijdelijk te bouwen winkel jullie een beetje meer naar de Markt en de Brink te "lokken". Die mooie etalage van ons zullen jullie dan vanaf 't Kruidvat al zien!

Zondag 29 januari gaan we het meeste overbrengen. Aangezien het pand geheel kaal is, er geen elektrische bedrading in zit vanaf de meterkast, er geen toilet, keuken, of verwarming is, hebben we veel te doen om het weer gezellig te maken. Maar wij van 't Tweede Trefpunt zijn heel saamhorig en creatief. Als je dan niets voor elkaar krijgt, zou het wel heel vreemd zijn!

Behalve hulp vragen we deze keer ook om een financiƫle bijdrage. Als een ieder die 't Tweede Trefpunt een warm hart toe draagt ons minimaal een eurootje zou storten, zouden we de eerste aanloopkosten op kunnen vangen. Nu werkt dat jammer genoeg niet zo, maar we zijn echt blij met alle beetjes. We geven hierbij dan ook het rekeningnummer zodat je ons met een bijdrage de moed bezorgt om dit voor het "dorp" in stand te houden.

NL83 INGB 000 3346869 t.n.v. Tweede Trefpunt met vermelding DONATIE

Wij gaan snel weer aan de slag. We houden de moed er in. En laten we eerlijk zijn: aan de Marktgracht komen er weer 2 ondernemers bij. En wij betrekken een pand wat al een hele poos leeg staat en geen uitstraling meer had. Het wordt toch een stuk gezelliger door deze ommezwaai. We gaan er dus eigenlijk heel positief tegen aan en zien jullie hopelijk snel terug in onze "pop-up store".

Hou goed onze website en/of Facebook in de gaten. Zodra we weer open kunnen gaan, laten we het weten.

Reacties

Plaats een reactie

 1. Hanneke Dix op 27-01-2017 om 18:46 uur:

  Leuk dat jullie winkel blijft bestaan!

 2. Monique op 27-01-2017 om 18:46 uur:

  Lieve Wilma en enthousiast team, Ik heb wat gestort hoor! Ik ben blij dat jullie nog doorgaan!! Liefs x Monique -MAC and YOU

 3. michael zoon op 27-01-2017 om 19:50 uur:

  Ik draag jullie 50 warme haten toe.
  ik hoop dat het tweede trefpunt nog lang blijft bestaan.

  Michael.

 4. Marlene op 27-01-2017 om 19:57 uur:

  Wat een goed en positief verhaal. Veel succes en de donatie is onderweg !
  Tot ziens in de pop up winkel, groetjes,Marlene

 5. wendy jansen op 29-01-2017 om 20:23 uur:

  Donatie gedaan.Veel succes!

 6. M Feliksdal op 30-01-2017 om 13:38 uur:

  Veel Geluk met jullie nieuwe winkel.

Recent nieuws