't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Grote uitverkoop - alles mag weg voor de helft!

We hebben het in 2012 ook al geroepen. Grote uitverkoop - alles mag weg voor de helft!

We zijn daarna nog teruggekomen; eerst voor 5 jaar aan de Marktgracht en nu aan de Markt.

Ons bewaarcontract aan de Markt 62 is echter iets te kort geweest; we gaan per 31 augustus plaats maken voor een huurder. Dat is nu eenmaal het risico wat je loopt met zo'n contract. We danken hierbij onze beide verhuurders, die dit voor ons waargemaakt hebben.
We hebben vanwege de vakantieperiode niet de kans om nog te overleggen met instanties, die onze winkel misschien als leer-werkplek zouden kunnen overnemen.
Mocht er een instelling toch interesse hebben in het overnemen van de gehele inventaris, overgebleven voorraad, eventueel naam, website en e-mailbestand, dan zouden we daar natuurlijk heel blij mee zijn. We stellen het heel erg op prijs als klanten van ons daar ook even over mee willen en kunnen denken.

We zijn nu alles aan het verkopen met 50% korting, maar blijven elke dag nieuwe kleding en accessoires toevoegen. We hebben ook veel donaties gekregen, waarvoor onze hartelijke dank!
Als je ons wilt helpen om zoveel mogelijk nog te verkopen, geef het dan alsjeblieft door aan anderen die niet met vakantie zijn.

Alle betalingen per bank voor ingekochte kleding zullen tot en met september uitgevoerd worden.

Heb je een tegoed op een kaartje? Dan hopen we dat je dit zo spoedig mogelijk in zult wisselen voor kleding. Ben je zelf op vakantie, dan mag je een thuisgebleven familielid of vriend/vriendin kleding van je kaart laten kopen. Wij vragen dan naar de naam die op de kaart staat en de code, die je even per e-mail of whatsapp op kunt vragen. Ons emailadres is wilma@tweedetrefpunt.nl en de whatsapp van Wilma vind je onder nummer 06-50433387 of in het buitenland onder 00316-50433387.

We hebben nog enkele zakken staan, die niet meer ingekocht kunnen worden. We proberen nog iedereen te bereiken om te vragen of de zak weer opgehaald kan worden. Mocht dat door de drukte nog niet het geval zijn, wil je ons zelf dan even bellen op 06-50433387? Alvast bedankt!

Verder niet getreurd. We gaan er nog een rommelige, maar oh zo gezellige maand van maken. We missen net het Havenfestival, maar op 24 augustus blijven we 's avonds nog uitverkopen tijdens (of eigenlijk vóór) de prachtige zomeravondfilm die Corrosia buiten op de Markt verzorgt. Die Markt zal evengoed wel vol zitten, want dat trekt veel mensen uit Haven. Doet de film je niet zo veel dan kun je altijd komen shoppen want we zijn natuurlijk ook open tijdens de film.

En verder willen we iedereen langs deze weg heel erg bedanken voor de gezellige 12,5 jaar die we in Haven als winkel en sociaal trefpunt hebben mee mogen maken. We hebben net het koper gehaald!

Zijn er thuisblijvers die gratis nog wat entertainment willen verzorgen in en rond ons pand, laat het dan ook even weten. Er is ons vaak wat aangeboden in de afgelopen jaren, maar misschien zijn we te bescheiden geweest. Het zou ons nu wel een steuntje in de rug geven als iemand spontaan wat muziek wil maken of enige andere gezelligheid kan bieden tijdens deze toch emotionele maand.

En nu nog even een voetnoot van mijzelf, want dat schrijven in meervoud is natuurlijk vanuit de stichting gezien.
Zelf wil ik hierbij alle medewerksters bedanken die in alle jaren van de stichting de revue zijn gepasseerd en degenen die nog met ons tot 31 augustus doorgaan. Ik heb vaak geprobeerd als een vriendin met iedereen op te trekken, maar moest dikwijls ook als bazin optreden. Dat is iets wat eigenlijk niet in m'n natuur zit. Ik hou van creatief denken (niet zelf uitvoeren) en probeer graag overal oplossingen voor te verzinnen. Toch ging dat de laatste tijd niet meer zo van een leien dakje. Ik heb daarbij dan ook veel steun gehad aan Rients en Frederiek, die in het bestuur van de stichting zitten. Zij hebben me uren en dagen aangehoord als ik het even niet zag zitten, waarvoor mijn hartelijke dank.

Aan Rients, die zich al jaren met raad en daad beschikbaar heeft gesteld voor de stichting en mijn persoontje, wil ik eigenlijk graag een beetje aandacht terug geven.
Met 't Tweede Trefpunt hebben we inmiddels meer dan 1000 adressen verzameld. Veel van de klanten hebben vaak mijn enthousiaste verhalen aan mogen horen over zaken die mij BEZIELEN.
Omdat het volgende mij ook enorm bezielt, wil ik graag hierbij doorgeven dat Rients Hofstra het boek Het Verzamelpunt van Jon Whale in opdracht van Hermen Grondijs heeft herschreven. 'MIJN VERZAMELPUNT' is gisteren uitgekomen.
Meer info via rientshofstra,nl/boeken. Het boek is af te halen voor € 25,00 - gesigneerd en wel.

Als laatste bedank ik hierbij alle klanten en inbreng(st)ers die 't Tweede Trefpunt steeds wisten te vinden.
Mij lijkt het heerlijk om vanaf september privé rond te dartelen en tijd te maken voor (klein)kinderen en vrienden en vooral voor mezelf!

Reacties

Plaats een reactie

 1. Sylvia op 31-07-2018 om 17:11 uur:

  Lieve Wilma bedankt voor de fijne en leuke samenwerking ik kon altijd bij je terecht. Ik zal het missen, je krijgt nu veel vrije tijd en kun je lekker gaan genieten van je kleinkinderen en kinderen. Succes en geluk met alles wat nog op je pad komt liefs Sylvia

 2. Nicky op 31-07-2018 om 17:56 uur:

  Ik vind het nog steeds heel erg jammer dat het gelopen is, zoals het gelopen is. Mis het erg !
  Heb met erg veel plezier gewerkt met de “meiden” !
  Succes allemaal !!

 3. Regien Loggen op 01-08-2018 om 17:28 uur:

  Lieve Wilma jammer dat er een eind aan is gekomen maar het zei zo. Je krijgt nu lekker de tijd voor je kleinkinderen/kinderen en voor jezelf. Geniet ervan en je ziet mij zeker nog de komende weken.
  Liefs Regien

 4. marlene op 07-08-2018 om 14:32 uur:

  Wilma en collega's ; heel veel dank voor alles en heel veel plezier met de vrije tijd die vast mooi gevuld gaat worden.
  Hartelijke groet,Marlene

 5. Wim op 07-08-2018 om 16:30 uur:

  Dat is jammer te lezen! Ik kan me voorstellen dat dit een heel lastig moment is voor je.
  Ik zal 't Tweede Trefpunt ook zeker gaan missen. Jullie winkel was de eerste winkel waar ik me werkelijk welkom voelde in Almere, bijna twaalf jaar geleden. Jullie persoonlijke betrokkenheid gaf de winkel altijd positieve kleur. Een babbeltje, een grapje, een knipoog, en soms wat serieuzer. Kortom, gezellig leven. Ha, dat vergeet ik niet!

Recent nieuws