't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Laatste week NU 70% KORTING

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar voor jullie maken we het in ieder geval lichter.

Vandaag gaan we open om 13:00 uur en houden het vol tot 17:00 uur. Het is heerlijk weer dus dat hoeft je niet tegen te houden om nog even een grote keuze te hebben met 70% korting. Heb je niets anders gepland, grijp dan nog even je kans!

En zolang we nog gevulde rekken hebben, gaan we door met de verkoop, de hele week met die 70% korting. Je betaalt dus voor alles (behalve de inventaris) maar 30%.

Is dat toch nog wat te prijzig voor je, dan kun je nog afwachten of dat bewuste artikel er na een week nog is.
We verklappen vast aan de klanten dat we op 31 augustus én een extra dag op 1 september alles voor 1 en/of 5 euro gaan verkopen. We eindigen 't Tweede Trefpunt met een gigantische lading mooie kleding voor bijna niets, want we hebben nog zoveel mooie merkkleding hangen.

We hadden eigenlijk alleen maar mooie artikelen ingekocht de laatste tijd. Even voor de zekerheid naar een aantal inbrengsters: we betalen nog kleding uit als de winkel al gesloten is. De inbreng liep tot 30 juni en we betaalden bedragen boven de 15 euro na 3 maanden per bank uit. Dit staat al voor je gepland op onze rekening, dus je hoeft je daar geen zorgen om te maken. Na al die jaren, is dat vertrouwen er wel, hopen we.

Mocht iemand onverwijld een bedrag tot 15 euro nog niet opgehaald hebben, pak dan zo spoedig mogelijk je kans en vraag er om in de winkel. Opbellen mag ook. Tot eind augustus overdag op 036-5404533 of 0650433387.

Jullie horen nog van ons.....

Reacties

Plaats een reactie

  1. hans v d mey op 26-08-2018 om 20:11 uur:

    zo jammer dat jullie eruit gaan,veel sterkte in de toekomst xx

Recent nieuws