't Tweede Trefpunt

Vintage, eigentijdse mode en feestkleding in Almere Haven

Het begin van een lange reis

Begin 2018 ben ik er een tijdje tussenuit gegaan, zo begon het!

Vanavond is het zo ver! En aangezien ik nog amper gestresst ben, zal ik uiteraard op de laatste dag nog wat administratieve klusjes doen en daarna pas m’n rugtas inpakken. Deze aard van het beestje is niet meer te veranderen, maar ach, het heeft ook z’n leuke kanten. Soms vergeet ik ondergoed mee te nemen, maar dan wordt de garderobe weer eens aangevuld!

Alle gekheid op een stokje... ik kan de twijfel niet bij sommigen wegnemen over mijn avontuurlijke reisgevoel. Wil graag nog even benadrukken dat ik wel met een rugtas vertrek vanwege de heerlijke eenvoud daarvan, maar ik ben beslist niet van plan om in m’n eentje naar onbekende plekken te gaan. Zelfs het spreekwoord: ik loop niet in 7 sloten tegelijk, is me veel te gewaagd! Ik ga zelfs 1 sloot niet proberen!

Natuurlijk is het een kwestie van voortdurend op je hoede zijn, maar dat is juist meteen ook waar het om draait. In het dagelijkse leven met zoveel van-de-hak-op-de-tak momenten, heb ik de laatste jaren m’n reageren vaak behoorlijk even op ruststand gezet. Je gaat dan aan jezelf twijfelen. Ik begin steeds meer te begrijpen dat een mens hartstikke ziek wordt als je continu blijft proberen om nog meer in die harde schijf te proppen. In ieder geval geldt dat voor mij.

Om weer wat tot rust te komen en eindelijk eens mijn grote wens te vervullen (ik wil graag schrijven) moet ik me gewoon terug trekken. En dit is een heerlijke uitdaging.

En in de winkel hebben ze 50% korting op alles - zo lang als ik weg ben! Ik koop m’n kleding wel in Thailand en geef iedere keer dan wat weg!

Tot schrijfs!

Reacties

Plaats een reactie

Nog geen reacties op dit bericht.

Recent nieuws